1. Симптом: Студени и влажни крака.

Причина: Държите чашата под неправилен ъгъл и питието ви изтича.

Решение: Внимателно придвижете чашата по такъв начин, че отвора да сочи нагоре.

2. Симптом: На стената срещу вас има прекалено много светлини.

Причина: Лежите на пода.

Решение: Позиционирайте тялото си така, че да образува ъгъл от 90 градуса спрямо пода.

3. Симптом: Подът изглежда разфокусиран.

Причина: Гледате през празна чаша.

Решение: Напълнете чашата с напитка по ваш избор.

4. Симптом: Подът се движи.

Причина: Изнасят ви.

Решение: Поне попитайте накъде ви влачат.

5. Симптом: Чувате ехо всеки път, когато някой проговори.

Причина: Лежите с ухо в празна чаша.

Решение: Дръжте се достойно, изправете се.

6. Симптом: Стаята се тресе, всички са облечени в бяло, а музиката непрекъснато се повтаря.

Причина: В линейка сте.

Решение: Не се движете. Оставете професионалистите да си свършат работата.

7. Симптом: Баща ви и всичките ви братя излеждат много необичайно.

Причина: В грешна къща сте.

Решение: Попитайте дали могат да ви упътят към вашата къща.

8. Симптом: Огромна светлина ви заслепява.

Причина: Спите на тротоара.

Решение: Приберете се. Кафето също помага.
3 прегледа

Оцени този виц:

( гласа)

Сподели този виц:

Сподели: Копирано!

Подобни вицове

Вечеря в ресторант: 1. Казва, че изобщо не е гладна, може да вземе нещо малко, просто за компания. 2. Да поръчам каквото и да е, няма значение, може и да погледне менюто все пак. 3. Изчита подроб...

Прочети целия виц →

Нищо не ободрява така, както чаша горещо кафе, разлята върху документите на бюрото.

Прочети целия виц →

- Искаш ли да пиеш? - Искам, какво ще пием? - Кафенце... - Извинявай, непиещ съм.

Прочети целия виц →

Три склеротични бабички се събрали в къщата на едната. По едно време домакинята казала: - Е-е-е, аз забравих кафе да ви направя. Направила им кафе изпили го те и след малко едната казала на домаки...

Прочети целия виц →

Двама педали много се обичали, но почнали малко да си омръзват, защото вече били изпробвали всички възможни пози. Тъкмо да се разведат, на единия му светнала крушката - накарал другия да се съблече и...

Прочети целия виц →