Пиянски симптоми:



1. Симптом: Студени и влажни крака.

Причина: Държите чашата под неправилен ъгъл и питието ви изтича.

Решение: Внимателно придвижете чашата по такъв начин, че отвора да сочи нагоре.

2. Симптом: На стената срещу вас има прекалено много светлини.

Причина: Лежите на пода.

Решение: Позиционирайте тялото си така, че да образува ъгъл от 90 градуса спрямо пода.

3. Симптом: Подът изглежда разфокусиран.

Причина: Гледате през празна чаша.

Решение: Напълнете чашата с напитка по ваш избор.

4. Симптом: Подът се движи.

Причина: Изнасят ви.

Решение: Поне попитайте накъде ви влачат.

5. Симптом: Чувате ехо всеки път, когато някой проговори.

Причина: Лежите с ухо в празна чаша.

Решение: Дръжте се достойно, изправете се.

6. Симптом: Стаята се тресе, всички са облечени в бяло, а музиката непрекъснато се повтаря.

Причина: В линейка сте.

Решение: Не се движете. Оставете професионалистите да си свършат работата.

7. Симптом: Баща ви и всичките ви братя излеждат много необичайно.

Причина: В грешна къща сте.

Решение: Попитайте дали могат да ви упътят към вашата къща.

8. Симптом: Огромна светлина ви заслепява.

Причина: Спите на тротоара.

Решение: Приберете се. Кафето също помага.
4 прегледа

Оцени този виц:

( гласа)

Сподели този виц:

Сподели: Копирано!

Подобни вицове

За пълното щастие на един човек дневно са му необходими 8 целувки, 7 минути с*кс, 3 чашки ароматно кафе, два шоколада, и един пълен резервоар за Maybach-а в гаража.

Прочети целия виц →

Блондиинка, връща поръчаното от нея по-рано кафе, на сервитьорката с аргумента: - Това кафе мирише, на пенис! - Сега ще Ви го сменя. - отговаря сервитьорката и го отнася обратно на бара. Бармана...

Прочети целия виц →

Четири сутринта! Наточен рибар, става, пийва едно кафе, взима такъмите и тръгва бодро към колата. Излиза навън, як дъжд, гръмотевици, облаци. Замислил се, пък се върнал. Влиза в спалнята, съблича се и...

Прочети целия виц →

Нареждане на шефа: Всеки служител в офиса да получи дистанционно с два надписа: -кафе -свирка При добрите служители - това са бутони, при лошите - лампички.

Прочети целия виц →

Убеден съм - при нас в офиса слагат приспивателно даже в кафето...

Прочети целия виц →